Voor krasse knarren & kwieke kleppers
Een goede maaltijd, brengt goede mensen samen!

Voor wie?
Voor alleenstaanden, echtparen en iedereen die op een vriendschappelijke manier met elkaar wil eten of het leuk vindt om samen naar het theater te gaan.

Waarom?
Even niet zelf te koken. Jurk aan, das om en je mooi maken voor een gezellige avond. Samen lachen, praten,eten, drinken en nieuwe mensen leren kennen.

Wanneer en Waar?
Iedere eerste woensdag van de maand. In verschillende restaurants van Brielle die graag willen meewerken met dit project. Bij de inschrijving hoor je waar je gaat eten.

kosten?
De kosten zullen variëren per avond. (max €35,- p.p.) Hiervoor krijg je een diner met voorkeur voor vis, vlees of vega naar keuze. We vragen je om dit vooraf te betalen. Afmelden kan, binnen 48uur van te voren. Indien er geen vervanger is kan het betaalde bedrag niet worden teruggevorderd.

Je kan je aanmelden in de Brielse huiskamer.
Of Ellen bellen via: 06 – 30922228. De avond wordt begeleid door een vrijwilliger van de Brielse huiskamer. In een groep van ongeveer 8 personen. Ophalen en thuisbrengen gebeurt altijd in overleg.

Aanmelden?

Je kan je aanmelden in de Brielse huiskamer. Of
Ellen bellen 
via: 06 – 30922228.

De avond wordt begeleid door een vrijwilliger van de Brielse huiskamer. Ophalen en thuisbrengen gebeurt altijd in overleg.