Knasse knarren
Het leven is een feest waar je zelf de slingers moet ophangen

voor wie?

Voor alleenstaanden, echtparen en iedereen die op een vriendschappelijke manier met elkaar wilt eten of het leuk vindt om samen naar het theater te gaan.

waarom?

Even niet zelf te koken. Jurk aan, das om en je mooi maken voor een gezellige avond. Samen lachen, praten, eten, drinken en nieuwe mensen leren kennen.

wanneer en waar?

Iedere eerste woensdag van de maand. In verschillende restaurants van Brielle die graag willen meewerken met dit project. Bij de inschrijving hoor je waar je gaat eten.

Kosten?

De kosten zullen variëren per avond (max €30,- p.p.). Hiervoor krijg je een 3-gangen diner met een drankje naar keuze, of een theaterkaartje met een hapje en een drankje. We vragen je om dit vooraf te betalen. Afmelden kan, binnen 48 uur van te voren. Indien er geen vervanger is kan het betaalde bedrag niet worden teruggevorderd. 

Hoe?

Je kan je aanmelden in de Brielse Huiskamer. Of Ellen bellen via: 06 – 30922228. De avond wordt begeleid door een vrijwilliger van de Brielse Huiskamer. In een groep van ongeveer 8 personen. Ophalen en thuisbrengen gebeurt altijd in overleg.

Het leven is een feest waar je zelf de slingers moet ophangen

De Hoofdwacht

Brielse huiskamer

Momenti

BEDRIJFSGEGEVENS:
Stichting de Brielse Huiskamer
St. Catharijnehof 1
3232 XS Brielle

Bel 0181 – 412232
of stuur een e-mail

NL 70 RABO 0199107882
T.a.v. Stichting De Brielse Huiskamer
KvK: 85751472

 

Webdesign & Hosting: Dennis Oosterveld – OOSTRVELDDESIGN

BESTUUR:

Voorzitter:
Ellen de Vette

Vice-Voorzitter:
Trix van der Kluit

Secretaris:
Heleen van den Broek – Veldhoen

Penningmeester:
Arie van Gorsel